Általános tudnivalók

  1. Panziónk érkező vendégeink számára 14:00-tól van nyitva, hamarabbi érkezés illetve csomaglerakás előzetes egyeztetés után lehetséges.

  2. A kijelentkezés 10:00-ig tart, késői kijelentkezésre a foglaltság függvényében van lehetőség 15:00-ig, mely minden esetben 5000 Ft/szoba áron vehető igénybe. Ingyenes csomagmegőrzésre előzetes egyeztetés után van lehetőség.

  3. Panziónk nem akadálymentesített, a szobákat és a reggelizőt lépcsőn keresztül lehet megközelíteni.

  4. A panzióban nincs 0-24 órás recepció, a vendégek kulcsot kapnak a bejárati ajtóhoz. Telefonos ügyelet elérhető a nap bármely szakaszában a 30/486-75-95-ős telefonszámon.

  5. Panziónk saját parkolóval nem rendelkezik, parkolni az utcán, a kijelölt parkolóövezetben lehet, mely munkanapokon 8:00-18:00-ig díjköteles, hétvégén ingyenes. A legközelebbi, hétköznap is ingyenes parkoló kb. 5 perc sétára, a Torontál téren található.

  6. Az Edit Panzió házirendjének be nem tartása esetén a szolgáltató fenntartja a jogot arra, hogy a számla rendezése után a vendéget a panzió elhagyására szólítsa fel.

  7. Kérjük, foglalását a fenti információk figyelembevételével véglegesítse. A honlapon megtalálható információk kapcsán utólagos reklamációt nem áll módunkban elfogadni.