Házirend

Szeretettel köszöntjük a szegedi Edit Panzióban!

Célünk, hogy biztosítsuk Ön és családja számára az önfeledt és kellemes pihenést, hogy felejthetetlen és maradandó élményekkel gazdagodjanak a napfény városában! Mivel a szállásfoglalás e-mail-ben, telefonon illetve különböző szállás közvetítő oldalakon történik, nincs lehetőség a részletes házirendről tájékoztatni Önt, ezért hogy elkerüljük az esetleges félreértéseket, szeretnénk, ha megismerkedne házirendünkkel! A foglalásnál feltételezhető, hogy Ön ismeri, és elfogadja ezt a házirendet, valamint, hogy az betartásra kerül.

1. Érkezéskor minden vendég köteles a személyzetnek átadni a személyes okmányát (személyigazolvány, útlevél) az adatfelvétel érdekében VAGY kitölteni a bejelentő lapot. (Erről részletesebben a huoldalon tájékozódhat.) Amennyiben otthon felejtette vagy nem szeretné átadni a személyigazolványát, a szállást legnagyobb sajnálatunkra nem foglalhatja el, ez esetben az egész szállásdíj felszámolásra kerül.

2. Recepció, kulcsok: Panziónkban nem működik 0-24 órás recepció, a vendégek kulcsot kapnak a bejárati ajtóhoz. Eltávozáskor és hazaérkezéskor kérjük a panzió ajtaját kulcsra zárni. Ha a vendég elhagyja a kulcsot, kérjük, haladéktalanul tájékoztassa a személyzetet, a zárcsere és kulcs pótlása után pótdíjat számolunk fel. Távozás napján kérjük, hogy a kulcsot a recepción adják le.

3. Dohányzás: A dohányzás és a nyílt láng használata az épületen belül szigorúan TILOS! Dohányozni az udvaron, az erre kijelölt területen lehet!

4. Tűzvédelem: A tűzvédelmi szabályzatot minden Vendég köteles betartani. A menekülési útvonal ábrája minden szobában a bejárati ajtó belső oldalán jól látható helyen megtalálható. A szobákba tilos bevinni bármiféle gyúlékony anyagot, eszközt!

5.  A szálláshelyen látogatókat kizárólag napközben lehet fogadni, a szállásadó engedélyével.

6. A szobákban hagyott személyes tárgyakért felelősséget nem vállalunk! Az itt felejtett tárgyakat szívesen postázzuk utánvéttel.

7. A reggelizőben a kijelölt reggeliző idő (7:00-10:00-ig) alatt lehet tartózkodni.

8. Tilos a belépés a konyhába, mosogatóhelyiségbe, a „személyzeti” és a „PRIVÁT” felirattal ellátott ajtók mögött található helyiségekbe, valamint a recepciós pult mögötti területre. A tulajdonos fenntartja a jogot, hogy a vendéget a szállás elhagyására szólítsa fel, ha nem a vendégek számára kijelölt helyiségek valamelyikében tartózkodik.

9. A recepción található berendezéseket, tárgyakat, eszközöket elvinni, elmozdítani, a szekrényajtókat, a beépített szekrények, tárolók ajtajait feszegetni, kinyitni szigorúan tilos!

10. A szállás területén okozott kárt a károkozó, vagy annak törvényes képviselője köteles megtéríteni. A háziállat által okozott kárt a vendég köteles megtéríteni.

11. A bútorokat átrendezni kizárólag a személyzet beleegyezésével lehet.

12. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a szállásadónak nem áll módjában felelősséget vállalni és kártérítést fizetni az önhibáján kívül történt eseményekből eredő károkért (pl. természeti csapás, jégeső, tűz, áramszünet, utcai közterületen, az utcai, közterületen lévő parkolóban keletkezett sérülések stb.)

13. Fenntarjuk a jogot a vendégkörünk megválogatására. Ittas állapotú, agresszív hajlamú vendégeket nem fogadunk!

14. A tulajdonos jogában áll lemondani a szállást, ha a vendég nem tartja be a házirendet és ha megbontja a békét.

15. A házirend megsértése esetén a szállás lemondásra kerülhet. Ebben az esetben a vendégnek nem áll módunkban visszafizetni az esetlegesen fennmaradó napokat.

16. A szállás igénybevételével magától értetődik, hogy a vendég elolvasta, megértette és elfogadta a házirendben foglaltakat.

17. Abban az esetben, ha a vendég nem tartja be a házirendet, sajnos nem áll módunkban máskor szálláshelyünkön vendégül látni.

18. Amennyiben a tartózkodás alatt a panzióval, szobával kapcsolatban bármilyen probléma felmerül, kérjük, haladéktalanul értesítse arról a szállásadót. Utólagos reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

19. A házirend (8) és (9) pontjának megszegése esetén a vendégnek a teljes szállásdíj rendezését követően haladéktalanul el kell hagynia az Edit Panziót.

Kellemes szegedi időtöltést és jó pihenést kívánunk!